circle triangle rectangle

Doe een aanvraag

Ben jij een ouder of verzorger die het financieel niet zo breed heeft (woonachtig in de gemeente Almelo) en wil je graag je kind mee laten doen aan onderwijs, sport en/of cultuur? Vul dan het aanvraagformulier verderop op deze pagina in! Ga naar het formulier ↓ 

triangle oval rectangle zon
Doe een aanvraag

Aanvraag doen

Vul het formulier hieronder in om een aanvraag te doen. Wij gaan je aanmelding vervolgens verder in behandeling nemen en beoordelen. Tijdens die beoordeling zijn wij verplicht om een financiële check uit te voeren. In de vervolgstappen van het aanvraagproces, vragen wij dan ook een kopie van je inkomen aan te leveren. Heb je een vraag of twijfel je wat je moet doen? Neem gerust contact met ons op!

 

Reactie binnen twee weken

triangle oval rectangle
side image
decoration

Wanneer kom je in aanmerking?

Heb je een inkomen rond bijstandsniveau? Dan kom je waarschijnlijk in aanmerking. Maar als je een hoger inkomen hebt en (tijdelijke) financiële problemen hebt, kun je soms ook in aanmerking komen. Bijvoorbeeld bij hoge schulden of andere hoge bijzondere vaste lasten. Vul bovenstaand formulier in en wij nemen contact met je op over de vervolgstappen.