circle triangle rectangle

Schoolspullenpas

Gaat jouw kind na deze zomervakantie naar de brugklas of zit je kind al op de middelbare school en heb je hiervoor schoolspullen nodig? Bijvoorbeeld een tas, rekenmachine, pennen, agenda, etui, schriften, woordenboeken, gymspullen etc., maar heb je hier niet voldoende geld voor? Dan kan je bij Jeugdfonds Almelo de schoolspullenpas aanvragen. Ontdek meer ↓ 

triangle oval rectangle zon
Schoolspullenpas
decoration

Voor wie

Je kunt een schoolspullenpas aanvragen als je al staat ingeschreven bij het Jeugdfonds Almelo. De schoolspullenpas kan alleen worden aangevraagd voor kinderen die naar het voortgezet (speciaal) onderwijs gaan of naar het mbo/hbo en nog geen 18 zijn.

Wanneer aanvragen?

Je kunt de schoolspullenpas aanvragen van 1 april tot en met 31 mei 2023.

Geldigheid?

De schoolspullenpas is geldig van 1 juli 2023 tot en met 31 september 2023.

Verzending

Je ontvangt de schoolspullenpas voor 1 juli met de post.

decoration

Voor welke kinderen kun je de pas aanvragen?

  1. Leerlingen die in het schooljaar 2023/2024 (voor het eerst!) naar de brugklas gaan, ontvangen een schoolspullenpas van € 100. Hiermee kan ook een goede rugzak gekocht worden.
  2. Leerlingen die in het schooljaar 2023/2024 naar 4 havo of 4 vwo gaan en een grafische rekenmachine nodig hebben, ontvangen een schoolspullenpas van € 150. Hiermee kan ook de grafische rekenmachine gekocht worden.
  3. Alle andere leerlingen die naar het voortgezet (speciaal) onderwijs gaan, ontvangen een schoolspullenpas van € 50,-
  4. Alle andere leerlingen die naar het mbo/hbo gaan en nog geen 18 zijn, ontvangen een schoolspullenpas van € 50,-

 

Grafische rekenmachine

Gaat je kind naar de 4e klas van de havo of het vwo en heeft hij/zij/hen een grafische rekenmachine nodig? Geef dit dan aan in het opmerkingenveld van het aanvraagformulier.

Let op: Ben je nog niet bekend bij Jeugdfonds Almelo, maar wil je wel een schoolspullenpas aanvragen? Doe dan eerst een aanvraag bij het Jeugdfonds via dit formulier

triangle oval rectangle
Voor welke kinderen kun je de pas aanvragen?