circle triangle rectangle

Schoolspullenpas aanvragen

Wil jij een schoolspullenpas aanvragen? Dat kan van 1 april tot en met 31 mei 2023 via het aanvraagformulier verderop op deze pagina! Ga naar het formulier ↓ 

triangle oval rectangle zon
Schoolspullenpas aanvragen
decoration

Aanvraagformulier schoolspullenpas

Vul onderstaande formulier in als je een schoolspullenpas wilt aanvragen. Ben je nog niet bekend bij Jeugdfonds Almelo, maar wil je wel een schoolspullenpas aanvragen? Doe dan eerst een aanvraag bij Jeugdfonds Almelo via dit formulier. Gaat je kind naar de 4e klas van de havo of het vwo en heeft hij/zij een grafische rekenmachine nodig? Geef dit dan aan in het opmerkingenveld van het aanvraagformulier. Heb je een vraag of twijfel je wat je moet doen? Neem gerust contact met ons op!

Let op: als wij je inkomensgegevens niet recent beoordeeld hebben, mail dan je gegevens naar jeugdfonds@jeugdfondsalmelo.nl en zet duidelijk in het onderwerp van de mail de tekst “inkomenstoets schoolspullenpas” met je gezinsnummer.


Heb je alles ingevuld? Klik op de knop om de aanvraag te versturen.

decoration

Voor wie?

Je kunt een schoolspullenpas aanvragen als je al staat ingeschreven bij het Jeugdfonds Almelo. De schoolspullenpas kan alleen worden aangevraagd voor kinderen die naar het voortgezet (speciaal) onderwijs gaan of naar het mbo/hbo en nog geen 18 zijn. Lees meer over voor welke kinderen je een pas kunt aanvragen.