circle triangle rectangle

Steun Jeugdfonds Almelo

Bedrijven, particulieren en vrijwilligers zijn van harte welkom om hun steentje bij te dragen. Hoe kun je Jeugdfonds Almelo precies steunen? Lees meer ↓ 

triangle oval rectangle zon
Steun Jeugdfonds Almelo
decoration

Steun ons als bedrijf

Is je bedrijf ook graag maatschappelijk betrokken? Met je gift aan Jeugdfonds Almelo levert je organisatie een belangrijke bijdrage om kinderen uit gezinnen met een krappe beurs mee te laten doen! Bijvoorbeeld ter gelegenheid van een jubileum, personeelsfeest of een evenement. Je kunt een gift overmaken op rekening:
NL17 RABO 0160 716 527 ten name van Stichting Jeugdfonds Almelo onder vermelding van ‘gift'. Natuurlijk kun je ook donateur worden en Jeugdfonds Almelo ondersteunen met een vaste bijdrage of sponsor worden

triangle oval rectangle
Steun ons als bedrijf
decoration

Steun ons als particulier

Met een gift aan Jeugdfonds Almelo help je kinderen uit minimagezinnen om mee te kunnen doen. Misschien is het leuk om eens in plaats van een cadeautje voor je verjaardag een bedrag voor Jeugdfonds Almelo te vragen? Een onverwachte meevaller, statiegeld of iets verkocht op internet? Denk dan eens aan onze Almelose kinderen. Je kunt bedragen, klein of groot, overmaken op rekening NL17 RABO 0160 716 527 ten name van Stichting Jeugdfonds Almelo onder vermelding van ‘gift’. Natuurlijk kun je ook donateur worden en Jeugdfonds Almelo ondersteunen met een vaste bijdrage.

triangle oval rectangle
Steun ons als particulier
decoration

Fiscale aftrekbaarheid

Jeugdfonds Almelo is door de Belastingdienst officieel aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling (Anbi). Hierdoor zijn donaties van particulieren en bedrijven fiscaal aftrekbaar. Giften aan Jeugdfonds Almelo zijn aftrekbaar van de belasting, mits het totaal van je giften aan instellingen van algemeen belang tussen de 1% en 10% van je (verzamel)inkomen blijft, met een minimum van € 60,-. 

decoration

Giften in natura en naamsbekendheid

Giften in natura

Je kunt ons ook anders dan financieel steunen. Voorbeelden hiervan zijn Malvern-Panalytical en Beter Wonen. Malvern-Panalytical schonk 30 gebruikte, maar goede laptops aan Stichting Leergeld zodat kinderen die opgroeien in een gezin met financiële nood, hun schoolwerk kunnen doen. Beter Wonen stelde 30 iPads ter beschikking voor kinderen die thuis niet over digitaal leermateriaal beschikken. Bekijk ook onze huidige structurele partners en onze sponsoren die ons op regelmatige basis steunen.

Naamsbekendheid

Ook met naamsbekendheid zijn we erg blij. Wil je helpen de bekendheid van Jeugdfonds Almelo te vergroten? Plaats dan het logo van Jeugdfonds Almelo op je site met een link naar onze website.

triangle oval rectangle
Giften in natura en naamsbekendheid
decoration

Vrijwilliger

Zonder vrijwilligers kunnen wij ons werk als Jeugdfonds Almelo niet uitvoeren. Draag je ons een warm hart toe en wil je je inzetten om alle kinderen mee te laten doen? Neem dan contact met ons op. Lees ook meer over ons beleid vrijwilligersorganisatie voor meer informatie en wat er van jou als vrijwilliger verwacht wordt.  

 

 

triangle oval
Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

Lees meer over ons en ons bestuur.