circle triangle rectangle

Voor wie

Jeugdfonds Almelo is er voor alle kinderen van 4 tot en met 17 jaar die opgroeien in gezinnen waar niet genoeg geld is om mee te doen. Wij zorgen ervoor dat deze kinderen dezelfde kansen hebben als leeftijdsgenoten. Zo helpen we bijvoorbeeld met schoolspullen, een laptop, zwemles, sport, muziekles of het vieren van een verjaardag. Ouders/verzorgers kunnen een aanvraag bij ons doen. Ontdek meer ↓

triangle oval rectangle zon
Voor wie
decoration

Alle kinderen mogen meedoen

Een laptop, sporten, muziekles of het vieren van een verjaardag. Het lijkt normaal dat alle kinderen in Nederland dit kunnen doen, maar niet elke ouder kan het betalen. We zijn er voor ouders in de gemeente Almelo die langdurig weinig inkomen hebben maar ook voor bijvoorbeeld zzp’ers die weinig opdrachten hebben of gezinnen die als gevolg van de coronacrisis geldzorgen hebben. Lees ook meer over het Jeugdfonds en wat we doen.

decoration

Ouders/verzorgers

Voor ouders

Ben je een ouder met weinig geld? Doe dan een aanvraag voor bijvoorbeeld een laptop, zwemles of een andere sport, muziek, dansles of een verjaardagsfeestje. Per aanvraag kun je meerdere zaken aanvragen. Je verzoek komt terecht bij het Jeugdfonds Almelo die het vervolgens behandelt. Heb je meerdere kinderen? Je mag voor allemaal een aanvraag doen!

triangle oval rectangle
Ouders/verzorgers
triangle oval
Ondersteunen

Ondersteunen

Samen kunnen we nog meer kinderen bereiken. Lees hoe je Jeugdfonds Almelo kunt steunen en bekijk onze sponsoren.