circle triangle rectangle

Voor wie

Jeugdfonds Almelo is er voor alle kinderen tot en met 20 jaar die opgroeien in gezinnen waar niet genoeg geld is om mee te doen op school of aan buitenschoolse activiteiten. Ouders en intermediairs kunnen momenteel een aanvraag bij ons doen. Ontdek meer ↓

triangle oval rectangle zon
Voor wie
decoration

Alle kinderen mogen meedoen

Een laptop, sporten, muziekles of het vieren van een verjaardag. Het lijkt normaal dat alle kinderen in Nederland dit kunnen doen, maar niet elke ouder kan het betalen. We zijn er voor ouders in de gemeente Almelo die langdurig weinig inkomen hebben maar ook voor bijvoorbeeld zzp’ers die weinig opdrachten hebben of gezinnen die als gevolg van de coronacrisis geldzorgen hebben. Lees ook meer over het Jeugdfonds en wat we doen.

decoration

Ouders en intermediairs

Voor ouders

Ben je een ouder met weinig geld? Doe dan een aanvraag voor bijvoorbeeld een laptop, zwemles of een andere sport, muziek, dansles of een verjaardagsfeestje. Per aanvraag kun je meerdere zaken aanvragen. Je verzoek komt terecht bij het Jeugdfonds Almelo die het vervolgens behandelt. Heb je meerdere kinderen? Je mag voor allemaal een aanvraag doen!

Voor intermediairs

Ben je al intermediair voor het Jeugdfonds Sport & Cultuur? Dan ben je de verbindende schakel die ervoor zorgt dat alle kinderen dezelfde kansen krijgen door simpel en snel online een aanvraag voor sport of cultuur (je gaat direct naar de betreffende website) bij ons in te dienen. Of kinderen willen voetballen, viool spelen, kiezen voor hockey of hiphop, maakt niet uit. Na goedkeuring van de aanvraag wordt de contributie of het lesgeld direct aan de club of culturele instelling overgemaakt. Een intermediair kan behalve voor sport en cultuur geen andere aanvragen doen bij het Jeugdfonds Almelo. Natuurlijk kun je wel de ouder(s)/verzorger(s) helpen een aanvraag in te dienen.

triangle oval rectangle
Ouders en intermediairs
triangle oval
Ondersteunen

Ondersteunen

Samen kunnen we nog meer kinderen bereiken. Lees hoe je Jeugdfonds Almelo kunt steunen en bekijk onze sponsoren.