circle triangle rectangle

Wat we doen

Jeugdfonds Almelo zorgt voor steun voor gezinnen in armoede in de gemeente Almelo: we vergoeden bijvoorbeeld (deels) de contributie of het lesgeld, materialen die nodig zijn om te sporten of muziek te maken of regelen een verjaardagsfeest dat anders niet mogelijk is. Lees verder ↓

triangle oval rectangle zon
Wat we doen
decoration

Wat we doen

Wij zorgen ervoor dat kinderen bijvoorbeeld kunnen sporten, een leuke verjaardag kunnen vieren of muziekles krijgen. Ook kunnen we in sommige gevallen een (tweedehands) fiets regelen. Allemaal normale levensbehoeften, waardoor kinderen zich kunnen ontplooien, ontwikkelen en meetellen.

Jeugdfonds Almelo richt zich op het voorkomen van sociale uitsluiting van kinderen uit gezinnen met minimale financiële middelen en biedt hen daarmee een springplank, waardoor zij opbloeien, kennis en vaardigheden ontwikkelen en eigenwaarde krijgen. We vergoeden specifieke doeleinden, zoals bijvoorbeeld de contributie of we zorgen voor bepaalde benodigdheden.

 

 

 

 

decoration

Meer over Jeugdfonds Almelo

Jeugdfonds Sport & Cultuur, Stichting Leergeld en Verjaardag in de Maak vallen onder Jeugdfonds Almelo. Ze hebben alle drie een eigen focus. Ontdek meer over onze stichting:

We willen alle kinderen laten meedoen!

triangle oval rectangle
Meer over Jeugdfonds Almelo
triangle oval
Aanvraagproces

Aanvraagproces

Kan jouw kind onze ondersteuning gebruiken? Ontdek hoe je een aanvraag doet.