circle triangle rectangle

Jeugdfonds Almelo ontvangt cheque van € 3.500,- euro

triangle oval rectangle zon
Jeugdfonds Almelo ontvangt cheque van € 3.500,- euro
decoration

Jeugdfonds Almelo ontvangt cheque van € 3.500,- euro

Almelo, 8 maart 2022

Op 8 maart werd door Ladies Circle Oostenwind een cheque ter waarde van € 3.500,= uitgereikt aan Jeugdfonds Almelo.

Marloes Stemerding en Maaike Urucoglu konden met trots de opbrengst van de kerststollenactie overhandigen aan coördinator Patricia Verbruggen en voorzitter Frans Schoondermark.

Ladies Circle verkocht in december 2021 vele heerlijke kerststollen, chocolade en bonbons, die tegen kostprijs door de Almelose banketbakker van Otten ter beschikking werden gesteld. Door de inzet van de leden van de Ladies’ Circle Oostenwind kon een geweldig resultaat worden bereikt.

De voorzitter liet weten met grote dank de gift te aanvaarden. Het bestuur zal de donatie inzetten om kinderen in situaties waarin er te weinig geld is, te ondersteunen bij hun schooluitgaven. Zo lukt het Jeugdfonds Almelo steeds meer kinderen te bereiken en, daar waar nodig, te steunen met o.a. schooltassen, rekenmachines en laptops. Om de tweedeling in onze maatschappij tegen te gaan, kiest het Jeugdfonds er in het komende jaar ook voor om kinderen extra bijles, een cursus typen of studiebegeleiding te laten volgen. Juist deze groep kinderen kan daar veel baat bij hebben.