circle triangle rectangle

Je kunt nu de schoolspullenpas aanvragen

triangle oval rectangle zon
Je kunt nu de schoolspullenpas aanvragen
decoration

Je kunt nu de schoolspullenpas aanvragen

Almelo, 1 april 2023

Heb je niet voldoende geld om straks voor het nieuwe schooljaar schoolspullen voor je kind(eren) te betalen? Dan kun je vanaf 1 april tot en met 31 mei 2023 de schoolspullenpas bij ons aanvragen. 

Als jouw kind na deze zomervakantie naar de brugklas gaat of al op de middelbare school zit en bijvoorbeeld een tas, rekenmachine, pennen, agenda, etui, schriften, woordenboeken, gymspullen etc. nodig heeft, maar je daar niet voldoende geld voor heeft, dan kun je daar de schoolspullenpas voor gebruiken! Je vraagt deze pas van 1 april tot en met 31 mei aan via onze website. Dat kan alleen voor kinderen die naar het voortgezet (speciaal) onderwijs gaan of naar het mbo/hbo en nog geen 18 zijn.

De pas is geldig van 1 juli 2023 tot en met 31 september 2023. Je kunt hem aanvragen als je al staat ingeschreven bij het Jeugdfonds Almelo. Ben je dat nog niet? Doe dan eerst hier een aanvraag

Lees meer over de schoolspullenpas, voor wie en hoe je het kan aanvragen.

Update 1 juni 2023: het is helaas niet meer mogelijk om een schoolspullenpas aan te vragen. Als je al wel een pas hebt, kun je deze tot en met 31 september 2023 in de winkel gebruiken om schoolspullen mee te kopen. Doe dit dus op tijd, want daarna vervalt het tegoed!