circle triangle rectangle
triangle oval rectangle zon
decoration

Stichting Leergeld en Paul van Loon presenteren groep 8-musical tegen sociale uitsluiting van kinderen die opgroeien in armoede

Almelo, 1 september 2020

Stichting Leergeld en Paul van Loon ontwikkelden de musical 'Grumor in groep 8'. Het is een spannende en stoere musical over de familie RIP, naar de boekenserie van schrijver Paul van Loon. Tegelijkertijd vraagt Stichting Leergeld aandacht voor de situatie waar sommige klasgenoten in zitten. Iedere schoolklas telt namelijk 2 tot 3 leerlingen van wie de ouders moeite hebben om de eindjes aan elkaar te knopen.

Vanuit Stichting Leergeld Almelo willen wij via deze aansprekende schoolmusical onze boodschap over sociale uitsluiting en het voorkomen of opheffen daarvan uitdragen aan ouders en aan basisscholen in de gemeente Almelo.

Scholen kunnen het musicalpakket bestellen via https://groep8musical.leergeld.nl/
Stichting Leergeld vraagt hiervoor een donatie van € 150, bestemd voor het lokale werk van Stichting Leergeld Almelo. Scholen die vóór 1 januari 2021 bestellen, maken kans op de feestelijke premièrevoorstelling met een professionele regisseur én de aanwezigheid van Paul van Loon!